Afinius
 
 
 
Diensten Afinius
 
 
 

Deelnemingen van Afinius

 

Noover
 

Noover

 
Als burgers schade veroorzaken aan iets dat van de gemeente is, moeten ze die schade vergoeden en de gemeente zal op haar beurt haar burgers de schade moeten vergoeden die zij lijden als gevolg van een ondeugdelijk ingerichte openbare ruimte.
 
Dat lijkt heel helder, eenvoudig en zwartwit, maar dat is het niet…
 
Een claim moet beoordeeld worden, moet tegen de lokale situatie aan gehouden worden, nuances moeten worden meegewogen, jurisprudentie moet gecheckt worden en polissen moeten worden uitgeplozen. Met andere woorden: elke claim is anders!
 
Los van deze inhoudelijke zaken moeten alle partijen ook nog tijdig, accuraat en persoonlijk geïnformeerd worden over de voortgang.
 
Wij kunnen ons voorstellen dat een gemeente deze complexe en gevoelige materie niet in handen wil leggen van een geautomatiseerde naamloze afdeling van een groot verzekeringsbedrijf; de gemeente wil het veel liever aan een objectieve specialist geven met een persoonlijke benadering, aan een specialist die verstand heeft van wetgeving, jurisprudentie, literatuur en van communicatiestromen, aan een specialist die de problematiek van gemeentes snapt en een afweging kan maken op basis van nuances en interpretatie en niet op basis van rigide regelgeving of kleine lettertjes. noover is die menselijke specialist met kennis van zaken!
 
     
Nobra  

Nobra Technisch Adviesbureau

 
Pas als er iets mee aan de hand is, merken we eigenlijk dat het er is. Om zoiets vanzelfsprekends als openbare verlichting ook vanzelfsprekend te laten blijven, is zowel een slim verlichtingsplan als goed onderhoud onontbeerlijk.
 
Nobra Technisch Adviesbureau, toonaangevend op het gebied van openbare verlichting, verzorgt beiden. Van het ontwikkelen van een uitgekiend plan voor de openbare verlichting tot het vervangen van een kapotte lamp. Nobra zet de openbare ruimte in uw gemeente in het juiste licht.
 
     
Nodr  

NODR

 
NODR is gespecialiseerd in het verhalen van schades aan wegmeubilair. We verhalen schades voor onze opdrachtgevers, waaronder provincies, gemeenten en commerciële bedrijven, zoals aannemers. Wij verzorgen het gehele proces van schadeverhaal. Dit proces bestaat onder andere uit toedrachtonderzoek, aansprakelijkstelling, rapportage, invordering en financiële rapportage. NODR verhaalt jaarlijks duizenden schades voor haar relaties waarbij de schadevaststellingskosten gemaakt door relatie en NODR voor een groot deel eveneens worden verhaald op de veroorzaker van de schade.
 
     
 
 

 

Over afinius.nl

 
 
© Copyright 2013 Afinius BV

Deel deze pagina

 

Afinius BV

 
Postbus 75387
1070 AJ Amsterdam
 
Bezoekadres:
Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
 
T 020-3790073
F 020-6758401