Afinius
 
 
 
Diensten Afinius
 
 
 

Disclaimer

Copyright:

Het copyright op de informatie op deze website ligt bij Afinius BV. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, opgeslagen in een (geautomatiseerd) gegevensbestand, openbaar worden gemaakt in enige vorm of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik zonder dat u vooraf schriftelijk toestemming heeft gevraagd aan Afinius.

Disclaimer:

Afinius geeft op deze website informatie over onze producten en diensten. Wij besteden er veel tijd en zorg aan om u de meest actuele, juiste en betrouwbare informatie te geven. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele geleden schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van deze website. Ook geven wij geen garantie voor foutloze (ver)werking of ononderbroken toegankelijkheid van de website of de door haar, langs elektronische weg, aangeboden diensten. Afinius verstrekt met deze website informatie over diensten die door Afinius worden aangeboden, wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Toegang tot en het gebruik van deze website, betekent dat de gebruiker instemt met deze disclaimer.

 
 

 

Over afinius.nl

 
 
© Copyright 2013 Afinius BV

Deel deze pagina

 

Afinius BV

 
Postbus 75387
1070 AJ Amsterdam
 
Bezoekadres:
Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
 
T 020-3790073
F 020-6758401
 
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om het bezoek op onze website te meten. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.      Verberg deze melding